Lidl Roskilde tilbudsavis

OBS: Længere nede på siden kan du finde Lidl Roskilde på et kort.

Lidl Roskilde
Københavnsvej 85
4000 Roskilde
Telefon nummer: 80 702 702

E-mail adresse: lidl@lidl.dk

KLIK HER FOR LIDLS HJEMMESIDE

Om tilbudsaviser . info

Tilbudsaviser.info er lavet for at hjælpe dig i jagten på alle de billige varer, og det kan være en rigtig god ide at starte her på siden og få overblikket over tilbudsaviserne fra alle de forskellige butikskæder.
Vi har samlet samtlige butikker i de enkelte kæder, så du finder kontaktoplysninger til alle butikker. Endvidere kan du på forsiden finde gode informationer som er relevant for dig når du handler, og få overblikket over alle de mange butikskæder i Danmark.

Lidl Roskilde

Her finder du Lidl Roskilde på kort:
Om Lidl

Iidl Tilbudsavis. Se aktuelle tilbud i avisen fra Lidl. Udnyt de gode avis varer fra Lidl discount supermarkedet. Lidl er en af Europas førende dagligvarekæder med over 8.200 butikker, og vores succesrige ekspansion, der har fundet sted i hele Europa, har gjort os til en af de største discountkæder, både når det gælder omsætning og finansiel styrke. Vores grundprincip er, at kunden skal have det så nemt som muligt, og dette princip er nøglen til vores succes. Vi køber og sælger med den målsætning at kunne tilbyde vore kunder dagligvarer af bedste kvalitet til bedste pris. Det er en spændende opgave - hver eneste dag.

Lidl, lidl tilbudsavis