Punkt 1 tilbudsavis

På denne side finder du Punkt 1 tilbudsavis. Klik nedenfor for at se den ønskede tilbudsavis.
KLIK HER FOR PUNKT 1 TILBUDSAVIS

GÅ TIL PUNKT 1S HJEMMESIDE

Fakta om Punkt1

punkt1 slog dørene op 29. september 2003 og blev med det samme Danmarks største hvidevarekæde med butikker fordelt over hele landet. Kæden er frivillig med selvstændige indehavere, som driver butikkerne i et stramt styret koncept. punkt1 har fokus på den moderne forbrugers krav om individualitet og skræddersyede løsninger til lave priser. I punkt1 hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg, så du kommer hjem med det rigtige. Ud over de primære varegrupper, hårde hvidevarer, støvsugere og el-apparater, suppleres sortimentet i en lang række af butikkerne med tilbud om belysning i form af en Lysmesteren shop-i-shop løsning. Punkt1 er en sammenslutning af professionelle fagfolk og sikrer dig, at du altid får den rådgivning, der skal til for, at du kommer hjem med det rigtige. Idégrundlaget i punkt1 er: "Vi vil inden for vore forretningsområder være det foretrukne indkøbssted blandt de kunder, der efterspørger kompetent og ærlig vejledning i valg af varer, og serviceydelser til konkurrencedygtige priser." Punkt1 er ejet af Expert Danmark A/S blev etableret i 1964. En norskejet virksomhed der omfatter Expert Norge, Expert Danmark og det delejede Expert Finland. Med denne konstellation er Expert Danmark A/S dermed en af Danmarks største aktører inden for forbrugerelektronik, beslysning og hårde hvidevarer. Expert Danmark A/S er en del af Expert Global, der er en af europas største elektronikkæder med en omsætning på over 150 milliarder danske kroner - Med mere end 7400 butikker fordelt over hele verden. Dette giver Expert Danmark A/S en solid indkøbskraft, der sikrer, at virksomhedens kæder kan tilbyde forbrugerne kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Udover punkt1-kæden ejer Expert Danmark A/S en række velkendte butikskæder: Expert, Elplus, Lysmesteren, Lampeland, IP Detail, Blå Gruppe samt konceptforeningen Elgrodan.

Om tilbudsaviser . info

Tilbudsaviser.info er lavet for at hjælpe dig i jagten på alle de billige varer, og det kan være en rigtig god ide at starte her på siden og få overblikket over tilbudsaviserne fra alle de forskellige butikskæder.
Vi har samlet samtlige butikker i de enkelte kæder, så du finder kontaktoplysninger til alle butikker. Endvidere kan du på forsiden finde gode informationer som er relevant for dig når du handler, og få overblikket over alle de mange butikskæder i Danmark.

Kontaktoplysninger

Punkt 1
Omega 3
8382 Hinnerup
Telefon: 70 26 26 75

Punkt 1, Punkt 1 Tilbudsavis, se tilbudsavisen fra Punkt1

Mere om Punkt 1

Punkt 1 Tilbudsavis, se tilbudsavisen fra Punkt1