Sig nej tak til reklamer

Vær god ved naturen og miljøet. Vi lever i en tid, hvor der er fokus på miljøet og det bliver mere og mere udbredt at få skiltet "Nej Tak til reklamer" op på postkassen. Flere får øjnene op for at dette voldsomme papirforbrug, kan være helt overflødig når vi nu har mulighederne for at få de samme informationer via internettet. De fleste vil jo gerne være gode verdensborgere og give sit bidrag til at mindske forureningen og overflødigt overforbrug af papir. Dette er en god måde at yde et bidrag på. Tilbudsaviser, tilbud

Regler

Reklamer, "Nej tak".

Private husstande kan sige nej tak til adresseløse forsendelser og andre reklamer. Det gør de ved at tilmelde sig "Reklamer - Nej tak" eller "Reklamer og gratis aviser - Nej tak".

21. september 2009 havde 17,73 pct. tilmeldt sig de to ordninger. Ca. 70 pct. af dem havde tilmeldt sig "Reklamer - Nej tak", mens ca. 30 pct. havde tilmeldt sig "Reklamer og gratis aviser - Nej tak". Ordningerne bygger på retningslinjer, som er fastsat af Forbrugerombudsmanden.

De to ordninger Reklamer - Nej tak Modtageren får ikke omdelt reklamer, men får stadig lokale ugeaviser, eventuelle gratis aviser, aftenskolekataloger og telefonbøger Reklamer og gratis aviser - Nej tak Den mest omfattende ordning, da modtageren hverken får reklamer, lokale ugeaviser, eventuelle gratis aviser, aftenskolekataloger eller telefonbøger Nye retningslinjer om god markedsføringsskik ved omdeling af adresseløse forsendelser De nye regler ”Retningslinjer om god markedsføringsskik ved omdeling af adresseløse forsendelser” pr. 30. april 2009 fra Forbrugerombudsmanden finder du ved at klikke på Forbrugerombudsmanden, og retningslinjerne betyder, at ”Reklamer – Nej tak” skal respekteres. Visse udsendelser er dog undtaget: Forsendelser som ikke er omfattet af Markedsføringsloven eksempelvis statslig, kommunal eller regional information, valgmateriale fra politiske partier, indsamlingsmateriale fra velgørende organisationer samt materiale fra religiøse institutioner såsom kirkeblade. Disse forsendelser kan omdeles til samtlige husstande uden respekt for ”Reklamer – Nej tak” eller ”Reklamer og gratisaviser – Nej tak”. Telefonbøger, lokale vejvisere, aftenskolekataloger, aviser og andre skrifter kan omdeles til husstande som ikke er tilmeldt ordningen ”Reklamer og gratisaviser – Nej tak”. Hvis forsendelsen ikke er omfattet af Markedsføringsloven eller kan kategoriseres under punkt 2, skal der benyttes en særskilt bestillingsliste, som fremsendes ved at sende kontaktoplysninger til mailadressen adresseloes.vest@post.dk. Hvem kan tilmelde sig? Private husstande, der bruges til helårsbeboelse Fritidsboliger (f.eks. sommerhus eller kolonihave) Boliger uden bopælspligt (bolig nr. 2, som ikke er folkeregisteradressen) Det er ikke muligt for kontorer, butikker eller erhverv i øvrigt at tilmelde sig de to "nej tak"-ordninger.

 (Kilde:Postdanmark.dk)

Om tilbudsaviser . info

Tilbudsaviser.info er lavet for at hjælpe dig i jagten på alle de billige varer, og det kan være en rigtig god ide at starte her på siden og få overblikket over tilbudsaviserne fra alle de forskellige butikskæder.
Vi har samlet samtlige butikker i de enkelte kæder, så du finder kontaktoplysninger til alle butikker. Endvidere kan du på forsiden finde gode informationer som er relevant for dig når du handler, og få overblikket over alle de mange butikskæder i Danmark.